Bemutatkozás

Üdvözöljük weboldalunkon!

NeTcar – az autósiskola! Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk legújabb weboldalunkat! Autósiskolán nem csak a megszokott módon segíti hozzá tanulóit a jogsi megszerzéséhez. 2014-et írunk, a modern kor vívmányai már évek óta elértek a legtöbb emberhez, a mostani fiatalokhoz pedig kiváltképp. Autósiskolán az modern kor szellemének megfelelve, egyedi oktatási módszert vezetett be Magyarországon.

Az e-learning típusú képzések nem hasonlíthatók a normál tanfolyamokhoz. Tudjuk, hogy szinte minden fiatal rohanó életmódot él, ebből következik, hogy nincs mindig elegendő ideje a fontos dolgokra. A jogosítvány megszerzése pedig egy fontos mérföldkőnek számít az ember életében. Mit szólnál ahhoz, ha te alakíthatnád a tanfolyamra fordított idődet? Az interneten keresztül jutsz hozzá az oktatói anyagokhoz, tapasztalt kollégáink pedig rugalmasan segítenek a felkészülésben. A KRESZ vizsga megszerzése után több 10 éves tapasztalattal rendelkező oktatóinktól sajátíthatod a vezetés fortélyait. A jogosítvány egy életre szól, autósiskolánk pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy mielőbb, és ami a legfontosabb: a számodra legegyszerűbb módon juthass hozzá!

Autósiskolánkat számos dunántúli nagyvárosban megtalálod. Legyen a lakhelyed akár Szombathely, Győr, Körmend, Mosonmagyaróvár vagy Veszprém: A NeTcar autósiskolára számíthatsz!

A legfontosabb dolog számunkra tanulóink maximális kiszolgálása. Ezt jól felszerelt oktatótermekkel, tapasztalt oktatókkal és segítőkész kollégáinkkal tudjuk biztosítani.

A jogosítvány megszerzése könnyebb, mint azt gondolod!

Nyiss felénk bizalommal és az eredményekért mi kezeskedünk!

NeTcar – az autósiskola!

Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

 

Horváth Szabolcs vagyok. Mint gépjárművezető oktató 2003 óta dolgozom a Ritmo Gépjárművezető-képző Kft. alvállalkozójaként, a 2013-ban létrejött NeTcar Autósiskola Zrt-nek pedig megalakulása óta vagyok a partnere. Oktatói tevékenységemet Vas megyében Sárváron, Celldömölkön, illetve Szombathelyen  gyakorlom  személygépkocsi „B” és moped „AM” kategóriákban, továbbá rendelkezem KRESZ elméleti, és Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek tantárgyak oktatásához szükséges végzettséggel is. Számomra az oktatás nem csupán munka, sokkal inkább hívatás, hiszen munkatársaimmal a korántsem magas nívójú közlekedési kultúránk színvonalának emelését céloztuk meg! Főállásban a Sárvári Hívatásos Tűzoltó Parancsnokság állományában látok el szolgálatot, ezért a vezetési időpontokat előre egyeztetjük a tanulóimmal személyesen és/vagy telefonon.
Horváth Szabolcs
gépjármű oktató
> Horváth Szabolcs - Magyar